Malý vankúš s motívom Savany - 100% bambus - PreMamku

Malý vankúš s motívom Savany - 100% bambus

Malý vankúš s motívom Savany - 100% bambus

MA1178 Sawanna

Nový produkt

Malý vankúš s motívom Savany - 100% bambus, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

11,10 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký vankúš s motívom Savany - 100% bambus

Malý vankúš môže vytvoriť súpravu s bambusovou dekou alebo môže byť použitý ako prvok dekorácie detskej izby. Ideálny pre kočík a detskú postieľku, škôlku a predovšetkým na maznanie. Vankúš je plochý, pohodlný a mäkký.
Vankúš vyrobený zo 100% bambusovej tkaniny. Vnútri vyplnený antialergickým silikónovým vlaknom, elastickým a mäkkým. Bambus je antibakteriálny, antialergický a protiplesňový. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné pachy a je úplne biologicky odbúrateľný. Bambus, z ktorého je náš materiál tkaný, neobsahuje pesticídy a nečistoty. Bambusová tkanina 30% sa sterilizuje. Má termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu udržuje teplotu o dva stupne nižšiu ako okolité prostredie v horúcom počasí. Bambus je najkrajšia, najjemnejšia a najprirodzenejšia tkanina, ktorú môžete dať svojmu dieťaťu, zabraňuje prehriatiu a poteniu. 

100% bambusový vankúš môže byť doplnený rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečný, báječne pestrý svet vášho dieťaťa. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Určené pre deti vo veku od 6 do 36 mesiacov.
Rozmery: 25 x 30 cm (+/- 2 cm)


Zloženie: 100% bambusová tkanina najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na tkanine nemení farby ani po opakovanom praní. 

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Výplň vo vnútri je všitá do vonkajšej látky, vďaka čomu sa počas používania a prania nepohybuje.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, neperte ručne, nesušte v bubnovej sušičke.

V dôsledku používania, častého prania a vystavenia slnečnému žiareniu sa bambusové výrobky môžu prirodzene opotrebovať - látka sa môže odlupovať alebo nafukovať a farby môžu stratiť svoju intenzitu. Tento typ opotrebenia nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaSavana

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: