Súprava na spanie s motívom Savany - PreMamku

Súprava na spanie s motívom Savany

Súprava na spanie s motívom Savany

MA1199 Sawanna

Nový produkt

Súprava na spanie s motívom Savany, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

108,50 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Teplá súprava vankúš/e a paplón


Teplá súprava vankúša a paplóna s šitou náplňou. Vankúš/e a prikrývky sú mäkké a nadýchané. Paplón má všitú výplň, perie sa vcelku a dáva pocit 100% čistoty. Perieme celú časť paplóna nielen hornú časť, čo je ideálne riešenie pre alergikov. 
Súprava je vyrobená na oboch stranách z bavlny tej najvyššej kvality v starostlivo vybraných farbách a vzoroch. V strede je naplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá poskytuje teplo a je ešte jemnejšia. Táto súprava môže byť doplnená rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečnú, báječne farebnú spálňu či izbu. Súprava je tiež perfekná v podobe štýlového darčeka pre našich priateľov na každá príjemnú príležitosť. Vybrať si môžete z dvoch ponúk, súpravu s jedným vankúšom alebo s dvoma. 
Určené rodičom, starým rodičom či iným vekovým kategóriám :)


Rozmery: 50 x 60 cm, 150 x 200 cm (+/- 2 cm)


Rozmery: 2x vankúš: 50 x 60 cm, 150 x 200 cm (+/- 2 cm)


Zloženie: 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní. 

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná tkanina, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a prania nehýbe.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min., neprať ručne, nesušiť v bubnovej sušičke.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaSavana

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: