Detská pletená deka s ažúrovým vzorom v tmavozelenej farbe - PreMamku

Detská pletená deka s ažúrovým vzorom v tmavozelenej farbe

Detská pletená deka s ažúrovým vzorom v tmavozelenej farbe

MA1380 Ażurek Zielony

Nový produkt

Pletená detská deka v tmavozelenej farbe s ažúrovým vzorom, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

36,10 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Krásna a funkčná pletená deka s jedinečnou ažúrovou väzbou, ktorá fantasticky zabalí vaše dieťa. Je mimoriadne mäsitá, napriek tomu krehká a padavá. Deka bola tkaná v originálnej ažúrovej väzbe, ktorá jej okrem jedinečného vzhľadu dodáva neuveriteľnú ľahkosť a vzdušnosť. Ažúr je však tkaný optimálnym spôsobom, aby malé otvory zadržiavali časť teplého vzduchu a udržiavali perfektnú termoreguláciu.

Deka má štvorcový tvar, takže je vhodná nielen na zakrytie dieťaťa, ale aj na zabalenie ako detská zavinovačka. Deka sa vďaka svojmu neobvyklému tvaru stane pre mamu úplne jedinečnou šatkou a nielen...

Funguje perfektne od prvých okamihov života v detskej postieľke, kočíku, autosedačke a všade, kde sa hodí deka. Pletená prikrývka je základným prvkom každej detskej výbavičky. Keď je zvinutá má malý rozmer, takže môže byť vždy po ruke.

Deka je vyrobená z 50% bavlny a 50% bambusu. Vďaka 50% bambusovému vláknu je tak príjemná a jemná, má všetky fantastické vlastnosti bambusu - je antibakteriálna, antialergická a protiplesňová. Bambus 30% sa sterilizuje. Odporúča sa najmä pre deti s atopickou dermatitídou. Vďaka obsahu 50% bavlny je deka nadýchaná a mäkká. Jednoducho perfektná kombinácia.

Pletenú deku je možné doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie, čím vytvoríte jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočíka alebo detskej izby. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Deka je šitá s maximálnou starostlivosťou a dôrazom na detail z najkvalitnejších textílií.

Určené deťom vo veku od 0 do 36 mesiacov.
Rozmery: 92 x 92 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 50% bavlna, 50% bambus.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min., sušiť na plocho, pred sušením formovať, nesušiť v bubnovej sušičke.

Prírodné látky sa môžu odlupovať.

Špecifikácia
FarbaZelená

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: