Detská zamatová tenká deka čierno-zelenej farby s bylinkovým motívom - PreMamku

Detská zamatová tenká deka čierno-zelenej farby s bylinkovým motívom

Detská zamatová tenká deka čierno-zelenej farby s bylinkovým motívom

MA1448 Herbarium

Nový produkt

Zamatová tenká deka pre deti v čierno-zelenej farbe s bylinkovým motívom, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


71,70 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Tenká deka zo zamatu - čierno-zelená/bylinky

Ľahká zamatová deka - minimálna náplň, ideálna pre kočík a posteľ, pre popoludňajšie zdriemnutie, pre hojdaciu stoličku a rovnako ako vaša obľúbená prikrývka pre žiarivé letné noci.
Jedna strana deky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, ktorá sa nespiera a nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, na druhej strane je neuveriteľne mäkký zamat, elegantne prešívaný s jedinečným vzorom. Vo vnútri je všitá veľmi tenká (iba 3 mm) antialergická silikónová netkaná textília, ktorá dodá efekt elegantnému prešívaniu.
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt.

Zamatová deka môže byť doplnená rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú unikátne, báječne usporiadanie kočíka alebo detskej izby. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Určené deťom vo veku od 0 do 24 mesiacov.

Rozmery: 75 x 100 cm (+/- 2 cm) 

Vyhradené pre deti do 5 rokov.
Rozmery: 100 x 150 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Zamat a bavlna sú perfektne vzájomne farebne zladené.  

Výplň: veľmi tenká, len 3 mm, antialergická, priedušná silikónová netkaná textília šitá na to, aby naše prešívanie trochu vypuklo. 

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke, žehliť so žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu.
Nežehliť zamat!

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaBylinky