Organizér na postieľku s motívom sveta dinosaurov - PreMamku

Organizér na postieľku s motívom sveta dinosaurov

Organizér na postieľku s motívom sveta dinosaurov

MA1537 Dino World

Nový produkt

Detský organizér na postieľku s motívom sveta dinosaurov, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


29,60 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Organizér na postieľku s motívom sveta dinosaurov

Univerzálny organizér pre detskú postieľku bude vyhovovať všetkému, čo potrebujete mať po ruke, a zároveň je vkusnou ozdobou detskej izby. Tri veľké vrecká sú vhodné pre plienky, vlhčené obrúsky, krém alebo fľašu, a dve malé vrecká sú ideálne pre cumlík, alebo iné užitočné maličkosti, ktoré sa niekde vždy stratia.

Organizér má vzadu všitý antialergický silikónový netkaný textil, vďaka čomu si zachováva svoj tvar. V hornej časti sú tri šnúrky, ktoré upevňujú organizér na postieľku a v spodnej časti sú tenšie šnúrky, ktoré ho stabilizujú.

Vyrobený z najkvalitnejšej bavlny, ktorá sa nesperie a nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, vrecká vystužené gumičkou aby lepšie držali obsah. Organizér je možné doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie, čím vytvoríte jedinečné, báječné usporiadanie postieľky a miestnosti vášho malého. 

Funguje tiež skvele ako štýlový darček pre malé deti našich priateľov a pri akejkoľvek inej príjemnej príležitosti.

Rozmery: 55 x 45 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní.

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min, neperte ručne, nesušiť v bubnovej sušičke. 

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaSvet dinosaurov