Detský zamatový vankúš s motívom ornitológie - PreMamku

Detský zamatový vankúš s motívom ornitológie

Detský zamatový vankúš s motívom ornitológie

MA1585 Ornithology

Nový produkt

Zamatový detský vankúš s motívom ornitológie, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

21,30 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký prešívaný zamatový vankúš - ornitológia


Exkluzívny, prešívaný zamatový vankúš môže vytvoriť sadu s prikrývkou z kolekcie zamat alebo byť súčasťou interiéru detskej izby. Ideálne pre detskú postieľku, veľkú posteľ, škôlku a predovšetkým na maznanie. Vankúš je pohodlný a mäkký, vo veľkosti prispôsobenej detskej postieľke. 
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt. Vankúše a prikrývky z našej kolekcie boli prešívané, čo im dodáva ešte väčšiu eleganciu.

Veľký vankúš môže byť doplnený rôznymi výrobkami našej kolekcie, čím vytvoríte jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočíka alebo detskej izby. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Rozmery: 40 x 60 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní. Zamat a bavlna sú dokonale navzájom zladené.

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná výplň je pripevnená k zamatovej tkanine, vďaka čomu sa počas používania a prania nepohybuje.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke.
Vankúš by sa mal po každom použití pretrepať, aby bol dlhšie nadýchaný.

POZNÁMKA: farba zamatu sa môže mierne líšiť v závislosti od šarže materiálu

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaOrnitológia