Detská súprava paplón + vankúš s motívom ornitológie - PreMamku

Detská súprava paplón + vankúš s motívom ornitológie

Detská súprava paplón + vankúš s motívom ornitológie

MA1588 Ornithology

Nový produkt

Detská súprava paplón + vankúš s motívom ornitológie, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

47,30 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Teplá súprava vankúš a paplón

Teplá súprava vankúša a paplóna s všitou náplňou, ideálna pre kolísku, detskú postieľku, posteľ, popoludňajší spánok a materské škôlky. Vankúš je plochý a pohodlný a paplón je mäkký a načechraný. Pri veľkosti vankúša 50 x 60 cm, vankúš nie je plochý ale mäkký. Paplón má všitú náplň, ktorá sa vcelku vyperie a dáva pocit 100% čistoty. Perieme celú časť paplóna nielen hornú časť, čo je ideálne riešenie pre alergikov. 
Súprava je vyrobená na oboch stranách z bavlny tej najvyššej kvality v starostlivo vybraných farbách a vzoroch. V strede je naplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá poskytuje teplo a je ešte jemnejšia k dieťaťu. Táto súprava môže byť doplnená rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečnú, báječne farebnú úpravu izby vášho dieťaťa. Súprava je tiež dokonalá v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú peknú príležitosť. 

Určené pre deti vo veku do 9 mesiacov.
Rozmery: 30 x 40 cm, 75 x 90 cm (+/- 2 cm)

Určené pre deti vo veku do 3 rokov.

Rozmery: 40 x 60 cm, 100 x 135 cm (+/- 2 cm)


Určené deťom od 3 do 7 rokov.
Rozmery: 50 x 60 cm, 120 x 170 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní. 

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a prania nehýbe.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min., neprať ručne, nesušiť v bubnovej sušičke.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaOrnitológia