Biela tapeta na stenu Ružová záhrada - PreMamku

Biela tapeta na stenu Ružová záhrada

Biela tapeta na stenu Ružová záhrada

DEKO.TAP.029

Nový produkt

Biela tapeta na stenu Ružová záhrada, vyrobená z najvyššej kvality, a preto všetky vyrobené hračky spĺňajú normu EÚ (značka CE) a požiadavky na bezpečnosť hračiek.

Produkt už nie je skladom


94,20 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Táto tapeta s motívom veľkých kvetov si zaslúži miesto vo Vašom rozprávkovom svete! Tieto kvety budú ideálnym doplnkom stien v dievčenskej izbe, rodičovskej izbe alebo v obývacej izbe. Tapeta je rozdelená na pásy vďaka čomu je objednávanie jednoduchšie a rýchlejšie. Stačí zmerať stenu a objednať počet pásov, ktorý potrebujete. Úzke pásy tapiet zaručujú, že tapeta takmer dokonale zapadne do šírky steny. Slučkový vzor zabezpečuje to, že sú prvky vzoru ideálne usporiadané na stene, ak lepíme tapetu od stropu. Vďaka tomu je nadbytočného materiálu veľmi málo.

Tapeta je rozdelená na pruhy:

  • Výška: 280 cm
  • Šírka: 100 cm

Tapety sú vyrábané z rafinovaného papiera, ktorý krásne reprodukuje farby. Je odolný, matný a snehovo biely. Materiál je certifikovaný, nehorľavý a spĺňa všetky požiadavky Európskej únie.

Papier nie je samolepiaci, preto na jeho aplikáciu odporúčame použiť lepidlo nie na báze rozpúšťadla. Špeciálne odporúčame lepidlo Flugger 377. Pred nanesením tapety prosím dôkladne opláchnite stenu a očistite povrch od prachu alebo mastnoty. Tapety je možné nanášať na steny až po približne 20 dňoch od posledného maľovania.

Špecifikácia
MateriálPapier
FarbaBiela
MotívKvety