Malý zamatový vankúš pre deti s motívom detektívov z džungle - PreMamku

Malý zamatový vankúš pre deti s motívom detektívov z džungle

Malý zamatový vankúš pre deti s motívom detektívov z džungle

MA1638 Jungle Detectives

Nový produkt

Malý zamatový detský vankúš s motívom detektívov z džungle, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

16,80 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký prešívaný zamatový vankúš - detektívi z džungle


Exkluzívny, prešívaný zamatový vankúš môže vytvoriť sadu s prikrývkou z kolekcie zamat alebo byť súčasťou interiéru detskej izby. Ideálne pre kočíky a detskú postieľku, škôlku a predovšetkým na maznanie. Vankúš je plochý, pohodlný a mäkký. 
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt. Vankúše a prikrývky z našej kolekcie boli prešívané, čo im dodáva ešte väčšiu eleganciu.

Vankúš môže byť doplnený rôznymi výrobkami našej kolekcie, čím vytvoríte jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočíka alebo detskej izby. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Určené deťom vo veku od 6 do 36 mesiacov.
Rozmery: 30 x 40 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní. Zamat a bavlna sú dokonale navzájom zladené.

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná výplň je pripevnená k zamatovej tkanine, vďaka čomu sa počas používania a prania nepohybuje.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke.
Nežehliť zamat!

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaDetektívi z džungle