Zamatová sada na spanie s motívom detektívov z džungle - PreMamku

Zamatová sada na spanie s motívom detektívov z džungle

Zamatová sada na spanie s motívom detektívov z džungle

MA1653 Jungle Detectives

Nový produkt

Zamatová sada na spanie s motívom detektívov z džungle, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


54,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Teplá zamatová sada na spanie - detektívi z džungle

Teplá sada pre kočíky a postieľky, ako podložka na hranie, či na cesty autom. Zamatový vankúš je plochý, pohodlný a mäkký a prikrývka je veľmi príjemne teplá. 

Jedna strana prikrývky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, ktorá nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, druhá strana je z báječne mäkkého zamatu elegantne prešívaného jedinečným vzorom.  V strede je naplnená antialergickou, ľahkou silikónovou tkaninou, ktorá poskytuje teplo dieťatku. 
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt.
Sadu na spanie môžete doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie a môžete vytvoriť jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočíka alebo miestnosti vášho dieťatka. Táto sada je taktiež dokonalá v podobe štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Určené pre deti vo veku od 0 do 24 mesiacov. 
Rozmery: 30 x 40, 75 x 100 cm (+/- 2 cm)


Alebo pre deti vo veku do 5 rokov.
Rozmery: 40 x 60, 100 x 150 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Zamat a bavlna sú navzájom dokonale zladené.

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke, žehliť so žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu.
Nežehliť zamat!

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaDetektívi z džungle