Zamatová teplá deka s motívom víl - PreMamku

Zamatová teplá deka s motívom víl

Zamatová teplá deka s motívom víl

MA1732 Fairies

Nový produkt

Zamatová teplá deka s motívom víl, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

104,10 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Zamatová teplá deka - víly

Unikátna a extrémne mäkká deka pre dospelých a iné vekové kategórie. Ideálne pre popoludňajšie zdriemnutie pred televíziou, ako obľúbená deka na všetky cesty, rovnako ako podložka na hranie. Ideálna pre chladné večery. Funguje ako deka, ľahká prikrývka či prehoz na posteľ.
Jedna strana deky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, ktorá nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, na druhej strane je nádherne mäkký zamat, elegantne prešívaný s jedinečným vzorom. Vnútri je vyplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou pre teplo.
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt.
Zamatová deka sa dá doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečné usporiadanie izieb pre dospievajúcich, spálňu alebo obývaciu izbu. Táto zamatová deka je dokonale vhodná ako štýlový darček na svadbu, narodeniny alebo iné príjemné príležitosti.  

Určené rodičom a starším deťom.
Rozmery: 145 x 200 cm (+/- 2 cm) 

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Zamat a bavlna sú perfektne vzájomne farebne zladené. 

Výplň: antialegická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná výplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas používania a prania nehýbe.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v sušičke, žehliť so žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu.
Nežehliť zamat!

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaVíly