Zamatový vankúš motýľ s motívom víl - PreMamku

Zamatový vankúš motýľ s motívom víl

Zamatový vankúš motýľ s motívom víl

MA1736 Fairies

Nový produkt

Detský zamatový vankúš motýľ s motívom víl, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

16,80 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký zamatový vankúš motýľ s motívom víl

Motýľ poskytuje pohodlie pri cestovaní, znižuje otrasy počas jazdy autom alebo kočiarom. Vďaka špeciálnemu profilovaniu sa dokonale prispôsobí hlave dieťaťa, ako aj autosedačke. 
Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt.

Vankúš motýľ môže byť doplnený o rôzne výrobky našej zamatovej kolekcie, čím sa vytvorí jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočíka alebo detskej izby.  

Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a iné pekné príležitosti. 

Určené pre deti od 0 do 24 mesiacov. 

Rozmery: 24 x 36 cm (+/- 2 cm).

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality, s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy 1. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praním. Bavlna a zamat sú perfektne vzájomne zladené farbou. 

Náplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília a mimoriadne mäkké silikónové páperie, ktoré nemenia štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Metóda prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke.  
Nežehliť zamat!

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaVíly