Detské PREMIUM hniezdo pre bábätka s motívom víl - PreMamku

Detské PREMIUM hniezdo pre bábätka s motívom víl

Detské PREMIUM hniezdo pre bábätka s motívom víl

MA1748 Fairies SKL1

Nový produkt

Detské PREMIUM hniezdo pre bábätka s motívom víl, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a navrhnuté podľa najnovších módnych trendov.

68,70 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Kokón jemne obaľuje dieťa, zmenšuje priestor okolo a dáva dieťaťu pocit bezpečia ako v lone. Môžete ho použiť v kočíku, postieľke, na pohovke alebo kdekoľvek. Môžete si ho vziať so sebou na výlet, dovolenku, návštevu priateľov, vďaka čomu dieťa dobre zaspí, lebo sa bude cítiť ako doma. Hniezdo tiež chráni dieťa pred spadnutím z gauča alebo postele.  

Kokón je vyrobené z bavlny najvyššej kvality a mäkkého zamatu. Zamatová a na dotyk príjemná velvetová tkanina je ideálny materiál, je mimoriadne jemná a zároveň veľmi trvanlivá. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje ten fantastický efekt.

Hniezdo Premium a matrac sú vyrobené z elastickej polyuretánovej peny, ktorú je možné pri praní vybrať. Vďaka penovým stranám, ktoré sú tvrdšie ako silikónová výplň a vzdušnejšie, minimalizujeme riziko SIDS. Matrac Premium je hrubý až 2,5 cm a je vyrobený z peny primeranej hustoty, ktorá umožňuje fyziologické umiestnenie tela dieťaťa.
Zatvorenie bolo zaistené širokou stuhou na suchý zips, aby si dieťa nazamotalo nohy do šnúrok/stuhy, ktoré sa na tomto mieste často používajú.

Kokón je možné doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú unikátne, báječne farebné usporiadanie detskej izby vášho bábätka. 

Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú peknú príležitosť. 

Kokón je ručne šitý s maximálnou starostlivosťou a pozornosťou pre detaily.

Určené deťom od 0 do 8 mesiacov.

Rozmery: vonkajšie: 90 x 46, vnútorné: 28 x 70 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Velvet a bavlna sú navzájom farebne dokonale zladené.

Výplň: antialergická, priedušná polyuretánová pena

Spôsob prania: pranie pri 30°C, neperte ručne, nesušiť v bubnovej sušičke.

Špecifikácia
KolekciaVíly