Detské bambusové plienky z kolekcie hmlisté ráno - PreMamku

Detské bambusové plienky z kolekcie hmlisté ráno

Detské bambusové plienky z kolekcie hmlisté ráno

MA1830 Foggy Morning

Nový produkt

Detské bambusové plienky z kolekcie hmlisté ráno, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a navrhnuté podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


29,40 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Detské plienky zo 100% bambusu - hmlisté ráno, 2 kusy

Extrémne jemné bambusové plienky sú pokryté antibakteriálnymi mikročasticami striebra, ktoré poskytujú dokonalú ochranu proti baktériám. 
Je to najkrajšia, najjemnejšia a najprirodzenejšia tkanina, ktorú môžete dať svojmu dieťaťu. Bambusová plienka môže mať nespočetné množstvo použitia, ale vždy musí byť jemná, pretože je blízko citlivej pokožke.

Bambus je antibakteriálny, antialergický a protiplesňový. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné pachy a je úplne biologický odburateľný. Bambus z ktorého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticídy a nečistoty. Bambusové plienky sa dajú doplniť rôznymi výrobkami našej kolekcie, môžete si tiež zakúpiť menšiu verziu plienok.

Sada bambusových plienok je tiež dokonalá v podobe  štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a akékoľvek iné príjemné príležitosti.

Určené deťom všetkých vekových kategórií. 

Rozmery: 65 x 65 cm (+/- 3 cm)

Balenie obsahuje 2 kusy plienok. 

Zloženie: 100% bambusový mušelín najvyššej kvality. Potlač na tkanine nemení farby ani po opakovanom praní, je šetrná k ľuďom a životnému prostrediu, čo potvrdzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. triedy. Jedinečné výhody bambusových tkanín potvrdil Inštitút matky a dieťaťa vydaním pozitívneho stanoviska.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, neperte ručne, nesušiť v bubnovej sušičke.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaHmlisté ráno

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: