Vankúš motýľ z kolekcie mačacie príbehy - 100% Bambus - PreMamku

Vankúš motýľ z kolekcie mačacie príbehy - 100% Bambus

Vankúš motýľ z kolekcie mačacie príbehy - 100% Bambus

MA1866 Meow Stories

Nový produkt

Detský vankúš motýľ z kolekcie mačacie príbehy - 100% Bambus, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


16,80 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký vankúš motýľ z kolekcie mačacie príbehy - 100% Bambus

Extrémne mäkký a jemný vankúš motýľ z bambusu poskytuje komfort pri cestovaní, znižuje otrasy počas jazdy autom alebo kočiarom. Vďaka špeciálnemu profilovaniu sa dokonale prispôsobí hlave dieťaťa, ako aj autosedačke. Vankúš motýľ spríjemní každú cestu a upokojí a uspí unavené dieťa.
Motýľ je vyrobený zo 100% bambusovej tkaniny, v strede naplnený antialergickým, certifikovaným silikónom. Bambus je antibakteriálny, antialergický a protiplesňový. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné pachy a je úplne biologicky odbúrateľný. Bambus, z ktorého je náš materiál tkaný, je bez pesticídov a nečistôt. Bambusová tkanina 30% sa sterilizuje. Má termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu udržuje teplotu o dva stupne nižšiu ako okolité prostredie v horúcom počasí. Bambus je najkrajššia, najjemnejšia a najprirodzenejšia tkanina, ktorú môžete dať dieťaťu, zabraňuje prehriatiu a poteniu.
100% bambusové motýle môžete doplniť rôznymi produktmi, aby ste vytvorili jedinečný, báječne farebný svet vášho dieťaťa. Motýle sú tiež prispôsobené na namontovanie do našich vložiek do kočíka.
Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť. 

Určené pre deti od 0 do 24 mesiacov. 

Rozmery: 24 x 36 cm (+/- 2 cm).

Zloženie: 100% bambusová viskóza najvyššej kvality. Potlač na tkanine nemení farby ani po opakovanom praním, je šetrná k človeku a k životnému prostrediu, čo potvrdzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. triedy. 

Náplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília a mimoriadne jemné silikónové páperie, ktoré nemenia štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Metóda prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke. 

V dôsledku používania, častého prania a vystavenia na slnku, môžu byť výrobky z bambusu vystavené prirodzenému opotrebeniu - tkanina sa môže odlupovať alebo zatiahnuť a farby môžu stratiť svoju intenzitu. Tento druh opotrebovania nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaMačacie príbehy