Detský mini šatník z dreva - PreMamku

Detský mini šatník z dreva

Detský mini šatník z dreva

Online only

MMH7

Nový produkt

Detský mini šatník, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


296,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mini šatník je otvorený šatník na detské oblečenie a obuv. Jeho dizajn uľahčuje výber jednotlivých prvkov odevu a ich zavesenie. Nábytok je vhodný na uloženie každodenného a vrchného oblečenia a 6 párov topánok, ktoré možno umiestniť na bočné police.

Ako naučiť dieťa, aby si samo vyberalo každodenné oblečenie? Poskytnite im mini šatník. Nábytok spája funkciu vešiaka na šaty s botníkom. Jeho stredná časť je vpredu aj vzadu otvorená. Vďaka tomu môže dieťa samo preniknúť do obsahu a dosiahnuť kdekoľvek. Šatňa je v tvare vysokého domu so strechou. Priečny nosník na vešiaky umiestnený pod ním je na svojich koncoch zabezpečený, aby sa jeho obsah nezošmykoval zo strán. Ľahko prístupné sú aj bočné police na papuče a topánky. Celok je podopretý na širokej platforme, ktorá dodatočne stabilizuje nábytok. Dá sa použiť na uloženie krabíc so sezónnym oblečením alebo inými drobnosťami.

Mini šatník je skvelý nápad na prvý kus nábytku pre detský textil. Môže sa stať dôležitým pomocníkom pri vzdelávaní vášho dieťaťa o kompletizácii každodenných súprav oblečenia a ich zavesení na správne miesto. Skvele sa hodí do detskej izby, môže stáť aj pri „dospeláckej“ skrini v predsieni. Estetika dokonale ladí s ostatnými nápadmi z kolekcie. Spôsob montáže je tiež identický a nevyžaduje použitie ďalších nástrojov.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Výška: 120 cm, šírka 96 cm
Rozmery základne: šírka 63 cm, hĺbka 55 cm
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo