Detská trojposchodová závesná polica na knihy a hračky - PreMamku

Detská trojposchodová závesná polica na knihy a hračky

Detská trojposchodová závesná polica na knihy a hračky

Online only

MMH8

Nový produkt

Detská trojposchodová závesná polica, vyrobená z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaná farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


156,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Otvorená, závesná polica na knihy a drobnosti pre deti. Vďaka nej môžete mať svoje obľúbené rozprávky na dosah ruky. Trojposchodový kus nábytku je vhodný na vystavenie prednej strany kníh. Má štýl multifunkčného paravanu. Celok je možné namontovať na stenu pomocou hmoždiniek, ktoré sú súčasťou sady.

Trojitá polica na knihy je pevný a odolný kus nábytku, ideálny pre prvú detskú knižnicu. Krásne zobrazuje predné strany kníh a povzbudzuje vás, aby ste si prečítali obsah. Ich usporiadanie umožňuje dieťaťu rýchlo nájsť svoj obľúbený titul a ľahko ho dosiahnuť. Jednoduchosť výučby a vkladania kníh povzbudzuje dieťa k častejšej interakcii s písaným slovom. Regál je súčasťou filozofie bezpečného nábytku, podporujúci rozvoj, kreativitu a samostatnosť budúceho čitateľa. Celok tvoria dva drevené segmenty v tvare domov. Priečelia budov sú pretínané tromi priečnymi doskami, ktoré podopierajú detské knihy. Ozdobné prvky sú ručne spracované a nemajú ostré hrany.

Nábytok dokonale ladí s ostatnými časťami kolekcie. Môže predstavovať aj samostatný aranžmán pre izbu alebo detský kútik. Polička sa na stenu zavesí pomocou 4 kolíkov, ktoré sú súčasťou súpravy. Montážne otvory sú vo výške prvej a tretej laty. Nábytok je možné objednať vo farbe prírodného dreva alebo pastelov, zhodných s ostatnými z našej ponuky.

Verzia A: police s podrezaním, bez zvislého zábradlia na konci

Verzia B: police ukončené zvislým zábradlím

Polica nevyžaduje skladanie.
Rozmery domov: šírka 70 cm, výška 105 cm
Rozmery políc: šírka 64 cm, hĺbka 15 cm
Dodacia lehota: 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo