Drevený detský domček s okrúhlymi policami - PreMamku

Drevený detský domček s okrúhlymi policami

Drevený detský domček s okrúhlymi policami

Online only

MMH10

Nový produkt

Detský domček s okrúhlymi policami, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


134,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Domček Rotunda je drevená hračka pre malé deti. Okrúhle police, ktoré ju tvoria, môžu byť univerzálnym miestom na uloženie hračiek, a to pre chlapca aj dievča. Pretínajú ich zvislé steny, vytvárajúce široké výklenky. Nábytok je štýlovo kompatibilný s ostatnými prvkami kolekcie.

Domček Rotunda je drevená hračka pre dieťa. Bol vyrobený na pôdoryse kruhu, ktorý slúžil ako tvar dvoch políc. Spojovacie prvky sú stúpačky vyrobené z brezovej preglejky a zdobené dverami a oknami.

Dom má otvorenú štruktúru, každá jeho časť je rovnako prístupná aj malému užívateľovi. Zaoblené hrany police boli dodatočne vyhladené. Nábytok možno použiť ako miesto na odkladanie malých hračiek, ktoré sú ľahko dostupné. Je tiež dokonalým priestorom pre množstvo hier, ktoré podnecujú detskú fantáziu. Domček je vyrobený z listovej preglejky s hrúbkou 10 mm. Zvislé steny pred vyrezaním dekoratívnych prvkov boli ručne natreté modrou farbou. Štýl domu Rotunda odkazuje na architektonické motívy charakteristické pre ostatné produkty. Z tohto dôvodu sa ľahko kombinuje v aranžmánoch so súvisiacim nábytkom. Domček sa montuje ručne bez použitia náradia. Spojovacím prvkom sú príslušné výrezy, do ktorých sa vkladajú jednotlivé diely. Dom Rotunda je možné objednať aj v inej farbe.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Výška domu 41 cm, šírka v základni 50 cm.
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo