Detský drevený paravan - stôl (2v1) - PreMamku

Detský drevený paravan - stôl (2v1)

Detský drevený paravan - stôl (2v1)

Online only

MMH18

Nový produkt

Detský paravan - stôl, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


334,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Paravan - stôl je ideálnym miestom pre detské hry a prácu. Skladá sa z výškovo nastaviteľnej hornej časti a krídel paravanu, ktoré poskytujú krytie na troch stranách. Vytvára intímny kútik na vytváranie umeleckých diel, vyšívanie a ukladanie detských pokladov.

Paravan - stôl je miernou modifikáciou základnej verzie produktu. K štyrom krídlam mobilnej steny pribudla jedna polica. Jej výšku je možné nastaviť montážou police na spodné alebo horné podlažie. Spojovacie prvky sú umiestnené v príslušných výrezoch. Montáž a demontáž nevyžaduje použitie náradia, klincov a podobne. Pracovný stôl v priebehu pár chvíľ odstránite a vytvoríte z neho klasickú zástenu. S použitím prídavných políc možno jeho funkciu zmeniť na knižnicu alebo domček pre bábiky. Posledná možnosť navyše vyžaduje vertikálne priehradky. Paravan - stôl má kryt na troch stranách a pohodlný prístup pre dieťa na štvrtej strane. Nábytok má rovnaký dekoratívny motív ako paravan. Bol vyrobený z listovej preglejky hrubej 15 mm, ručne maľovaný, pričom polica má hrúbku 12 mm. Rezané prvky boli spracované ručne, pričom sa odstránili ich hrany a triesky. Stolička vyrobená v podobnom štýle sa perfektne hodí k stolu. Produkt je dostupný vo viacerých farbách na výber. V cene nábytku je personalizované gravírovanie s menom dieťaťa.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Celková výška 120 cm, šírka 84 cm, hĺbka 42 cm.
Výška pracovnej dosky: 49,5 cm.
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo