Drevený paravan - knižnica pre deti (3v1) - PreMamku

Drevený paravan - knižnica pre deti (3v1)

Drevený paravan - knižnica pre deti (3v1)

Online only

MMH19

Nový produkt

Detský paravan - knižnica, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


415,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Paravan - knižnica je atraktívnym kusom nábytku na odkladanie detských hračiek a iných detských pokladov. Má štyri police pripevnené ku krídlam paravanu. Celok vytvára stabilnú štruktúru nielen na odkladanie predmetov, ale aj na mnohé kreatívne hry.

Paravan - knižnica je ďalšou evolúciou dekoratívneho, multifunkčného paravanu. Jeho základom je zástena so štyrmi krídlami, ku ktorej pribudli štyri police. Ich okraje sú upevnené v otvoroch v paravane. Spodná časť nábytku vytvára o niečo väčšie vybranie ako horná. Knižnica má rovnaký dekoratívny motív ako paravan - ide o sériu domov s esteticky riešenými strechami. Nábytok je možné zložiť a rozložiť za pár okamihov bez použitia ďalšieho náradia. V predĺženej možnosti sa zmení na domček pre bábiky. Odstránením troch políc získate pohodlný pracovný stôl. Regál bez políc a priehradiek sa opäť stáva paravanom, mobilnou stenou. Krídla paravanu sú vyrobené z preglejky hrubej 15 mm. Police majú hrúbku 12 mm. Tieto materiály sú pred vyrezaním ozdôb ručne maľované, vďaka čomu je v priehlbinách ozdôb vidieť štruktúru dreva. Paravan - knižnica sa perfektne hodí k ostatnému nábytku z tejto drevenej kolekcie. Krásne aranžmány vytvára aj v kombinácii s bodovým osvetlením. V cene nábytku je gravírovanie s menom dieťaťa.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Výška paravanu 120 cm, šírka 84 cm, hĺbka 42 cm.
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo