Detský drevený paravan - domček pre bábiky (4v1) - PreMamku

Detský drevený paravan - domček pre bábiky (4v1)

Detský drevený paravan - domček pre bábiky (4v1)

Online only

MMH20

Nový produkt

Detský paravan - domček pre bábiky, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


465,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Paravan 4 v 1 je multifunkčný kus nábytku, ideálny pre každodenné detské hry. Dá sa použiť ako zástena, zástena - stôl, zástena - knižnica a zástena - domček pre bábiky. Skladá sa zo štvorkrídlového paravanu, políc a zvislých priečok oddeľujúcich miestnosti. Paravan 4v1 je najpokročilejšia verzia paravanu. Skladá sa zo štyroch stien mobilnej priečky s pripevnenými policami. Celok dopĺňajú zvislé priehradky, vďaka ktorým má nábytok veľa miestností. Je to ideálny základ pre vytvorenie divadla alebo domčeka pre bábiky. Túto verziu nábytku je možné použiť aj na odkladanie hračiek a iných detských pokladov.

Paravan 4v1 je možné zložiť a rozložiť bez použitia náradia alebo iného príslušenstva. Jednotlivé prvky sú zladené so štrbinami vyrezanými v krídlach paravanu. Po odstránení zvislých priehradiek môžete získať knižnicu. Ak sa z nej odstránia ďalšie tri police, vznikne pracovný stôl. Usporiadanie všetkých doplnkových prvkov robí z nábytku klasický predel miestnosti. Krídla paravanu sú vyrobené z listovej preglejky hrubej 15 mm, police majú hrúbku 12 mm, zvislé priehradky do domčeka pre bábiky sú vyrobené z preglejky hrúbky 10 mm. Tieto materiály sú ručne maľované pred vyrezaním ozdôb. Vďaka tomu bol dosiahnutý efekt prírodného prierezu dreva. Nábytok sa perfektne hodí k ostatným produktom drevenej kolekcie. Pri osvetlení reflektormi je mimoriadne atraktívny. Na paravan je možné vygravírovať meno dieťaťa. Služba je zahrnutá v cene produktu.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Domček pre bábiky výška 120 cm, šírka 84 cm, hĺbka 42 cm.
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo