Detská drevená posteľ na spanie aj zábavu - PreMamku

Detská drevená posteľ na spanie aj zábavu

Detská drevená posteľ na spanie aj zábavu

Online only

MMH23

Nový produkt

Detská posteľ na hranie aj zábavu, vyrobená z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaná farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


831,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

"Viac ako posteľ"

Detská postieľka je ideálnym miestom na odpočinok pre dieťa. Jeho pohodlie predurčuje zdravý a pokojný spánok. Nič nebráni tomu, aby sa kus nábytku spojený s voľným časom stal objektom mnohých kreatívnych hier. „Viac ako posteľ“ je niekoľko návrhov na trávenie voľného času.

Medzi obľúbený detský nábytok patrí posteľ. Z pohľadu malého užívateľa musí byť miesto aj pre plyšovú hračku, ktorá pomáha pri zaspávaní. Najčastejšie sa vedľa nábytku nachádza nočný stolík s lampou, ktorá rýchlo osvetlí nočnú tmu. Na oddych slúži typická posteľ. "Viac ako posteľ" ponúka oveľa viac. Pohodlie dieťaťa sa spája s detskou potrebou pohybu a hry. Vstavaná konštrukcia nábytku dáva dieťaťu pocit, že má svoju pevnosť. Vďaka otvoreným oknám môžete základňu kedykoľvek ľahko opustiť. Do okien môžete pridať šmýkalku pripojenú k súprave. Vďaka nej nie je vstávanie z postele nikdy nudné.

"Viac ako posteľ" je tiež zábavá na preliezanie. Otvory na krátkej strane tvoria rebrík, po ktorom môžete vyliezť na strechu nábytku. Dieťa môže oznámiť víťazstvo členom domácnosti stlačením zvončeka na vrchu. Večernú funkčnosť nábytku zvýrazňuje stolík s pripevnenou lampou. Nábytok je možné zložiť ako ostatné drevené nábytky z kolekcie. Skrutky sú dodatočnou ochranou, ktorá je k dispozícii pri objednávke.

Štandardná veľkosť postele je 200 x 90 cm. Môžete si objednať kus nábytku s inými rozmermi a natrieť jednu zo stien tabuľovou farbou.
Šmykľavka, lampa a zvonček sú súčasťou. V cene nie je zahrnutý matrac.
Posteľ je vyrobená z prvotriednej brezovej preglejky hrúbky 12 a 15 mm.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Rozmery:
Celková výška: 120 cm
Šírka steny zo strany hlavy: 127,5 cm
Šírka steny na strane nôh: 97,5 cm
Celková dĺžka: 205 cm
Dĺžka šmykľavky: 90 cm
Dodacia lehota 15-18 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo