Detská šatka so šiltom s motívom sveta dinosaurov na gumičke - 100% bambus - PreMamku

Detská šatka so šiltom s motívom sveta dinosaurov na gumičke - 100% bambus

Detská šatka so šiltom s motívom sveta dinosaurov na gumičke - 100% bambus

MA1546 Dino World

Nový produkt

Detská šatka so šiltom s motívom sveta dinosaurov na gumičke - 100% bambus, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

15,70 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Detská šatka na hlavu s gumičkou

Mäkká bambusová šatka, ktorá dokonale chráni hlavu pred vetrom a slnečnými lúčmi. Vpredu má tvarovaný šilt, ktorý navyše chráni tvár dieťaťa pred slnkom. Na zadnej strane šatky je všitá gumička, vďaka ktorej sa dokonale prispôsobí veľkosti hlavy dieťaťa a ležiace dieťa netlačí na krku ako uzol.
Bambus je antibakteriálny, antialergický a protiplesňový. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné zápachy a je úplne biologicky odbúrateľný. Bambus, z ktorého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticídy a nečistoty. Bambusová látka sa sterilizuje v 30%.
Má termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu počas horúceho počasia udržuje teplotu nižšiu o dva stupne od prostredia. 
Šatka môže byť doplnená rôznymi výrobkami našej kolekcie. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.

Rozmery: obvod 41-43 cm (+/- 2 cm)

                obvod 44-46 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bambusová viskóza najvyššej kvality. Potlač na tkanine nemení farby ani po opakovanom praní, je šetrná k ľuďom a životnému prostrediu, čo potvrdzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. triedy. Jedinečné výhody bambusovej tkaniny potvrdil Ústav pre matku a dieťa vydaním kladného stanoviska. 

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min., neperte ručne, nesušiť v bubnovej sušičke. 

V dôsledku používania, častého prania a vystavenia sa slnečnému žiareniu sa bambusové výrobky môžu prirodzene opotrebovať - látka sa môže odlupovať alebo nafukovať a farby môžu stratiť svoju intenzitu. Tento typ opotrebenia nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaSvet dinosaurov