Vankúš na dojčenie v tvare C s motívom sveta dinosaurov - PreMamku

Vankúš na dojčenie v tvare C s motívom sveta dinosaurov

Vankúš na dojčenie v tvare C s motívom sveta dinosaurov

MA1528 Dino World

Nový produkt

Dojčiaci vankúš v tvare C s motívom sveta dinosaurov, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


33,60 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Neuveriteľne mäkký vankúš - C na kŕmenie uvoľňuje chrbát a znižuje napätie krku a dieťaťu dáva pocit blízkosti a bezpečnosti. Vankúš tiež funguje ako podpora pre dieťa, keď sa učí sedieť, alebo pre väčšie dieťa ako obrovský, plyšový vankúš. Pre mamu je tiež veľkou podporou pre unavené nohy alebo ako podložka pre umiestnenie notebooku.

Vankúš je vyrobený z oboch strán z najkvalitnejšej bavlny, ktorá nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní. Obliečka na vankúš pripevnená bezpečným zipsom sa dá z vankúša ľahko odstrániť a môže sa dať vyprať. Vnútro je vyplnené antialergickým silikónom, ktorý poskytuje jemnosť a pružnosť. Dokonalo sa prispôsobuje tvaru.    

Rozmery: 50 x 65 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlne nemení farby ani po opakovanom praní.

Výplň: pod obliečkou je bavlnený vankúš naplnený antialergickým, priedušným silikónom, ktorý dáva pružnosť a nemení štruktúru počas prania a použitia.

Spôsob prania: prať pri teplote 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaSvet dinosaurov

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: