Detská teplá prikrývka s motívom ornitológie - PreMamku

Detská teplá prikrývka s motívom ornitológie

Detská teplá prikrývka s motívom ornitológie

MA1577 Ornithology

Nový produkt

Detská teplá prikrývka s motívom ornitológie, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

61,60 €

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Teplá prikrývka/deka 

Ideálna pre autosedačku 0-13 a 9-18 kg, na spanie, hojdacie kreslo, pre gondolu a detskú postieľku. Ideálne na odchod z nemocnice po narodení dieťaťa. Môžete sa maznať a chrániť svoje dieťa pred chladom, keď nesiete autosedačku a počas jazdy, a keď sa dostanete domov so spiacim dieťaťom, nemusíte ho zobudiť, aby ste vyzliekli teplé oblečenie, stačí odkryť bočné strany prikrývky a odopnete kapucňu.

Deka je obojstranne vyrobená zo 100% bavlny. Vrchná strana je vyrobená z najkvalitnejšieho bavlneného plátna s originálnym vzorom. Vnútro tvorí mäkká a jemná bavlnená látka, ktorá je šetrná k jemnej pokožke vášho dieťatka. Vo vnútri je deka vyplnená antialergickou, ľahkou, silikónovou netkanou textíliou, ktorá zahreje.

Deka je vybavená otvormi pre troj- a päťbodové bezpečnostné pásy. Dlhé vertikálne otvory zaistené suchým zipsom vám pomôžu prispôsobiť deku akejkoľvek autosedačke. Zapína sa na široký suchý zips s veľkou nastavovacou plochou a v hornej časti má zapnutú kapucňu, ktorá obopína a chráni hlavu. 

Túto prikrývku je možné kombinovať s rôznymi výrobkami a tak môžte vytvoriť jedinečný, úžasne farebný svet vášho dieťaťa. 

Funguje to skvele aj v podobe štýlového darčeka pre najmenších našich priateľov, pre bábätko a pri akejkoľvek inej príjemnej príležitosti. 

Určené pre batoľatá vo veku od 0 až 9 mesiacov. 

Rozmery: 125×95 cm (+/-2 cm)

Zloženie: obojstranná 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 trieda 1.

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná výplň je prišitá do vonkajšej látky, takže sa počas použitia a praní nehýbe.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke,  žehliť so žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaOrnitológia

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: