Vodeodolné vrecko s motívom ornitológie - PreMamku

Vodeodolné vrecko s motívom ornitológie

Vodeodolné vrecko s motívom ornitológie

MA1618 Ornithology

Nový produkt

Vodeodolné vrecko s motívom ornitológie, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a navrhnuté podľa najnovších módnych trendov.

32,70 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Vodeodolné vrecko

Pre malých a veľkých fanúšikov týchto batohov-vreciek - ideálne pre školy, škôlky, pre výlety a bazén. Môže tiež slúžiť ako vrecko pre malé hračky a byť dekoratívnym prvkom detskej izby. 
Dlhé bavlnené šnúrky vám umožňujú používať tašku ako batoh pre dieťa i matku. Dĺžku šnúry je možné nastaviť jej priviazaním na koncoch tak, aby predškolák mohol batoh voľne nosiť.
Vyrobené z najkvalitnejšej nepremokavej textílie, ktorá sa neodlupuje a nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní. Vo vnútri batohu je pevná, nepremokavá podšívka a pohodlné vrecko so zipsom, ktoré udrží najdôležitejšie veci.
Taška môže byť doplnená rôznymi výrobkami našej kolekcie. Funguje tiež skvele v podobe štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť. 

Rozmery: 38 x 47 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% polyester - nepremokavá tkanina najvyššej kvality. Potlač na tkanine nemení farby ani po opakovanom praní.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, maximálna rýchlosť 800/min., neperte ručne, nesušte v sušičke, neumiestňujte ho počas sušenia na priame slnečné svetlo. 

Špecifikácia
KolekciaOrnitológia

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: