Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou - mačacie príbehy 100% bambus - PreMamku

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou - mačacie príbehy 100% bambus

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou - mačacie príbehy 100% bambus

MA1888 Meow Stories

Nový produkt

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou - mačacie príbehy 100% bambus, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


45,40 €

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou - mačacie príbehy 100% bambus

Pamäťová vložka má fantastickú "inteligentnú" špongiu s tvarom pamäťovej peny, ktorej výhody môžu byť nekonečné. Pamäťová pena je moderný technologický vyspelý materiál vyrobený z mäkkej polyuretánovej peny. Jej otvorená, vzdušná štruktúra umožňuje odparovanie vlhkosti a reguláciu teploty, nevyvoláva tlak na kontaktné body tela, ale prispôsobuje sa dokonale nosnému telesu, čo je ideálne pre malé deti so syndrómom svalového napätia.  

Pamäťová vložka chráni kočiar pred nečistotami. Batoľaťu dáva pohodlie a teplo v chladnejších dňoch a počas horúceho počasia chráni jemnú pokožku pred tvrdým syntetickým čalúnením kočíka. Vložka oživuje kočík svojou jedinečnou grafikou a dáva mu úplne nový dizajn.
Vložka kočíka je vyrobená zo 100% bambusovej textílie. Má 8 otvorov pre 5-bodové pásy, je univerzálny a hodí sa takmer na akýkoľvek kočík. Vložka má odnímateľné pútko, na ktoré môže byť namontovaný cestovný "vankúš Motýľ", v hornej časti má popruhy, ktoré sa používajú na pripevnenie ku kočiaru a v zadnej časti má 2 široké gumičky, ktoré môžu dodatočne pripevniť vložku.
Bambus je antibakteriálny, antialergický a protiplesňový. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné zápachy a je úplne biologicky odbúrateľný. Bambus, z ktorého je náš materiál tkaný, neobsahuje pesticídy a nečistoty. Bambusová látka sa sterilizuje v 30%. Má termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu udržuje teplotu o dva stupne nižšiu ako okolité prostredie za horúceho počasia. Bambus je najkrajšia, najjemnejšia a najprirodzenejšia tkanina, ktorú môžete dať svojmu dieťaťu, zabraňuje prehriatiu a poteniu. 100% bambusová vložka sa odporúča pre deti s ATZ (atopická dermatitída).  

Vložka kočiara môže byť doplnená o "vankúš motýľ", popruhy a ďalšie výrobky našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočiara alebo detskej autosedačky. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malé deti našich priateľov a akúkoľvek inú peknú príležitosť.

Určené deťom vo veku od 6 do 36 mesiacov.

Rozmery: 32 x 85 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bambusová viskóza najvyššej kvality. Potlač na tkanine nemení farbu ani po opakovanom praní, je šetrná k ľuďom a životnému prostrediu, čo potvrdzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. triedy.

Výplň: antialergická, mäkká a elastická pena, ktorá počas prania a použitia nemení štruktúru. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Spôsob prania: prať pri teplote 30°C, neperte ručne, nesušiť v bubnovej sušičke, žehlite na stredne zohriatej žehličke. 

V dôsledku používania, častého prania a vystavenia sa slnečnému žiareniu sa bambusové výrobky môžu prirodzene opotrebovať - látka sa môže odlupovať alebo nafukovať a farby môžu stratiť svoju intenzitu. Tento typ opotrebenia nie je dôvodom na reklamáciu.

Mechanické poškodenie (roztrhnutie) výrobku v dôsledku prílišného napätia nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaMačacie príbehy