Dvojitý kuchynský pomocník 3v1 - PreMamku

Dvojitý kuchynský pomocník 3v1

Dvojitý kuchynský pomocník 3v1

Online only

MMH2

Nový produkt

Detský dvojitý kuchynský pomocník 3v1, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


285,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Dvojitý kuchynský pomocník 3v1 - pomocník, šmykľavka, divadlo

Dvojitý kuchynský pomocník 3v1 je typ zabezpečenej platformy, ktorá umožňuje súrodencom zapojiť sa do mnohých kuchynských aktivít. Vďaka nej môžu drobci nielen vidieť, čo sa deje na pracovnej doske. Môžu tiež siahnuť po rôznych produktoch a vyskúšať si prípravu jedla, a to všetko spoločne. Nábytok má aj funkciu šmykľavky a divadla.

Dvojitý kuchynský pomocník, známy aj ako učiaca veža, je špeciálny drevený kus nábytku, ktorý deťom uľahčuje asistenciu pri práci v kuchyni. Môže sa pridať na akúkoľvek časť nábytku, od pracovnej dosky až po umývadlo alebo v kúpeľni vedľa umývadla. Vlastná vyvýšená pracovňa núti deti spoznávať tajomstvá kulinárskeho umenia už od útleho veku. Pozorujú a napodobňujú činnosti dospelých, učia sa aranžovať na tanier, umývať zeleninu, miešať suroviny, miesiť cesto a čistiť si zuby. Dvojitý kuchynský pomocník sa skvele hodí aj na jedenie jedál. Deti, ktoré objavili zábavu pri chôdzi, túžia jesť v stoji.

Nábytok je určený pre deti, ktoré zvládli chôdzu. Malý krok uľahčuje vstup dovnútra. Zabezpečená plošina má tri výškové nastavenia. Nábytok rastie so svojimi užívateľmi. Dá sa použiť ako šmykľavka vďaka prídavnej doske, ktorá je k dispozícii v súprave. Jeho výška sa stabilizuje na dvoch úrovniach. Vzhľadom na dekoratívnosť kuchynského pomocníka je vhodný aj na hranie divadla. Učiaca veža je určená na vlastnú montáž pomocou špeciálne profilovaných otvorov. Jej bočnice, podesta a schodík sú vyrobené z listovej preglejky hrubej 15 mm, pričom horné a spodné traverzy, brvno pre divadlo sú vyrobené z preglejky hrúbky 12 mm. Šmykľavka je laminovaná MDF doska s hrúbkou 16 mm. Súčasťou sú aj závesy s hviezdami.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Výška: 90 cm
Rozmery v hornej časti: šírka 67 cm, hĺbka 33 cm
Rozmery základne: šírka 87 cm, hĺbka 51 cm
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo