Detská bambusová deka - svet oceánu - PreMamku

Detská bambusová deka - svet oceánu

Detská bambusová deka - svet oceánu

QM OTUL-BAM-OCEAN

Nový produkt

Detská bambusová deka - svet oceánu, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

37,80 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Deka z bambusovej tkaniny
Mäkká a príjemná bambusová deka, ktorú možno použiť ako plachtu, ľahký kryt, ochranu pred slnkom, ochranu pred vetrom, prebaľovaciu podložku, hračku na spanie. Bude fungovať doma aj na prechádzke.

Vysoko kvalitné spracovanie kolekcie SVET OCEÁNU
Materiál je chránený autorským právom, umiestnený na 100% bambusovej tkanine, potlač je certifikovaná Oeko-Tex Standard 100. Výrobok je vyrobený z bambusovej viskózy. Všetky tkaniny používané vo výrobkoch sú certifikované Oeko Tex Standard 100 triedy 1 (povolené prísť do priameho kontaktu s pokožkou novorodenca).

Bambus bude pre svoje vlastnosti ideálnym riešením pre novorodencov a alergikov. Má antialergické, protiplesňové a samo-sterilizačné vlastnosti. Má veľmi dobrú absorpciu vody, oveľa lepšiu ako bavlna. Veľmi rýchlo schne! Chráni pred UV lúčmi a má termoregulačné vlastnosti - udržuje teplotu o 2 stupne nižšiu ako je teplota okolia.

Špecifikácia
Vyrobené v EÚ.
Rozmery: 140 x 150 cm
Rozmery: 110 x 110 cm
Zloženie: 100% bambus
Odporúčame jemné pranie na 30 stupňov, odstreďovanie pri 800 otáčkach a žehlenie pri strednej teplote.
Odporúčame prať pred prvým použitím.
Časom sa po praní môže na povrchu látky objaviť jemná žmolka - čo je pre tých, ktorí to poznajú, ďalším dôkazom prirodzenosti tejto látky - na to sa nevzťahuje reklamácia!

Špecifikácia
MateriálBambus
FarbaBiela
KolekciaSvet oceánu