Detský drevený domček 3v1 - domček, paravan, knižnica - PreMamku

Detský drevený domček 3v1 - domček, paravan, knižnica

Detský drevený domček 3v1 - domček, paravan, knižnica

Online only

MMH9

Nový produkt

Detský domček 3v1, vyrobený z dreva, ktoré pochádza z certifikovaných lesných oblastí a maľovaný farbami šetrnými k životnému prostrediu.

Produkt už nie je skladom


209,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Domček 3v1 je multifunkčná hračka - kus nábytku pre deti. Dá sa premeniť na paravan, malú knižnicu na knihy a domček pre bábiky či hračky. Má dve police a jednu zvislú stenu rozdeľujúcu nábytok na dva segmenty. Jednotlivé prvky sa skladajú ručne a zasúvajú sa do príslušných otvorov. Nábytok je ručne maľovaný a opracovaný.

Kolekcia multifunkčného nábytku je rozšírená o mladšieho brata - multifunkčný paravan. Vychádza z podobného efektného vzoru domu s vyrezanými oknami. Na rozdiel od veľkého paravanu sa dom 3 v 1 odporúča ako jeden produkt. Sada obsahuje všetky prvky potrebné na výrobu paravanu, knižnice alebo domčeka. Paravan sa skladá zo štyroch častí. Skvele sa hodí na oplotenie časti izby alebo stola, čím zaistí súkromie dieťaťa. Dobre poslúži ako ozdoba čela postele alebo časti detského ihriska - napríklad v spojení so železničnými koľajnicami. Po pridaní dvoch políc získame stabilnú policu na detské knihy alebo drobnosti. Vo verzii s prídavnou, zvislou stenou sa nábytok zmení na domček pre bábiky alebo iné obľúbené hračky. Dom 3 v 1 možno ľahko premeniť na jednu z troch funkcií. Všetky prvky dokonale zapadajú do výrezov vyrezaných v paravane. Montáž a demontáž prebieha bez použitia náradia a iných prídavných prvkov. Všetko je vyrobené z preglejky z tvrdého dreva z certifikovaných lesných oblastí. Rezané prvky sú spracované ručne, nemajú ostré hrany a triesky. Domček je dostupný vo farbe prírodného dreva alebo vo farebnej palete charakteristickej pre túto kolekciu.

Výrobok je určený na svojpomocnú montáž.
Výška domčeka je 59 cm, šírka 56 cm a hĺbka 28 cm.
Dodacia lehota 8-10 pracovných dní.

Špecifikácia
MateriálDrevo