Detský vankúš - zvieratá 100% bambus - PreMamku

Detský vankúš - zvieratá 100% bambus

Detský vankúš - zvieratá 100% bambus

MA992 Woodland

Nový produkt

Detský vankúš - zvieratá 100% bambus, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

24,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Mäkký vankúš - zvieratá 100% bambus


Ideálny pre kočík a detskú postieľku, škôlku a predovšetkým na maznanie. Vankúš je plochý, pohodlný a mäkký. Vankúš vyrobený zo 100% bambusovej tkaniny. Uprostred naplnený antialergickým silikónovým netkaným materiálom, elastickým a mäkkým. 
Bambus je antibakteriálny a antialergický. Absorbuje vodu o 60% lepšie ako bavlna, absorbuje nepríjemné zápachy a je úplne biologický odburateľný. Bambus z ktorého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticídy a nečistoty. Bambusová tkanina 30% sa sterilizuje sama. Má termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu počas horúceho počasia udržuje teplotu nižšiu o dva stupne od prostredia. Bambus je najkrajšia, najjemnejšia a najprirodzenejšia tkanina, ktorú môžete dať svojmu dieťaťu, zabraňuje prehriatiu a poteniu. 

Vankúš môže byť doplnený rôznymi výrobkami našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečný, báječne pestrý svet vášho dieťaťa. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malých priateľov našich priateľov a akúkoľvek inú príležitosť.
Vyhradené pre deti od 6 mesiacov a staršie deti.
Rozmery: 40 x 60 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: 100% bambusová tkanina najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Tlač na tkaninu nemení farby ani po opakovanom praní. 

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Spôsob prania: pranie pri 30°C, neperte ručne, nepoužívajte v sušičke.

Špecifikácia
MateriálBambus
KolekciaLesné zvieratá

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: