Detská teplá prikrývka so zamatom s motívom tropických vibrácií - PreMamku

Detská teplá prikrývka so zamatom s motívom tropických vibrácií

Detská teplá prikrývka so zamatom s motívom tropických vibrácií

MA1682 Tropical Vibes

Nový produkt

Detská teplá prikrývka so zamatom s motívom tropických vibrácií, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom


56,50 €

Ďalšie farebné kombinácie



    Nákup po telefóne +421 903 776 896

    Rýchle doručenie

    do 1-5 prac. dní

    Doprava zadarmo

    nad 160 €

    Vrátenie tovaru

    do 14 dní od prevzatia

    Overený eshop

    100 000 spokojných zákazníkov

    Viac informácií

    Teplá prikrývka/deka 

    Ideálna pre autosedačku 0-13 a 9-18 kg, na spanie, hojdacie kreslo, pre gondolu a detskú postieľku. Ideálne na odchod z nemocnice po narodení dieťaťa. Môžete sa maznať a chrániť svoje dieťa pred chladom, keď nesiete autosedačku a počas jazdy, a keď sa dostanete domov so spiacim dieťaťom, nemusíte ho zobudiť, aby ste vyzliekli teplé oblečenie, stačí odkryť bočné strany prikrývky a odopnete kapucňu.

    Jedna strana prikrývky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, ktorá nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, na druhej strane je nádherný mäkký zamat elegantne prešívaný s jedinečným vzorom. Vo vnútri je vyplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá dieťaťu dodáva teplo.

    Deka do autosedačky je vybavená otvormi pre troj a päťbodové bezpečnostné pásy, je upevnená širokými suchými zipsami s veľkou nastaviteľnou oblasťou a v hornej časti má kapucňu so zipsom, ktorá obopína a chráni hlavu. 

    Zamat je príjemná a ideálna látka, je neuveriteľne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt.

    Túto prikrývku je možné kombinovať s rôznymi výrobkami a tak môžte vytvoriť jedinečný, úžasne farebný svet vášho dieťaťa. 

    Funguje to skvele aj v podobe štýlového darčeka pre malé deti našich priateľov a pri akejkoľvek inej príjemnej príležitosti. 

    Určené pre batoľatá vo veku od 0 až 9 mesiacov. 

    Rozmery: 100 x 90 cm (+/- 2 cm) 

    Zloženie: Mäkký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom Oeko- Tex 100 triedy I. Zamat a bavlna sú navzájom dokonale zladené. 

    Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná výplň je prišitá do vonkajšej látky, takže sa počas použitia a praní nehýbe.

    Spôsob prania: pranie pri 30°C, nesušiť v bubnovej sušičke,  žehliť so žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu.

    Nežehliť zamat!

    Špecifikácia
    MateriálBavlna
    KolekciaTropické vibrácie

    Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: