Nákupná taška - zvieratá - PreMamku

Nákupná taška - zvieratá

Nákupná taška - zvieratá

MA977 Woodland

Nový produkt

Nákupná taška - zvieratá, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

47,30 €

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Nákupná taška vo veľkej veľkosti pre dospievajúcich alebo dospelých. Vyrobené z nepremokavej textílie, ideálnej pre každodenné použitie, najmä pre ľudí, ktorí majú radi čisté a grafické doplnky. 
Ideálne pre matky, ženy, ktoré neradi chodia naložené sieťkami, skvelé pre pláž alebo piknik. Fantastický užitočná pre nemocnicu, keď sa chystáte porodiť dieťa - môžete si tam zabaliť potrebné veci a dať tašku do kufra. Dĺžka uší je nastaviteľná tak, aby ste sa cítili dobre. Na bokoch pripojiteľné úchytky na kočiar, čo znamená, že sa môže v momente premeniť na nezvyčajnú kabelku/organizátor pre kočiar. Taška je upevnená na zips, vo vnútri má zips, veľké vrecko a na vonkajšej strane malé vrecko. Odporúčame všetkým milovníkom originálneho dizajnu!
Taška je vyrobená z najkvalitnejšej trvanlivej textílie , má nepremokavú podšívku, je veľmi ľahké udržiavať ju v čistote. Taška môže byť doplnená rôznymi výrobkami, jej dokonalým doplnkom je naša vodeodolná kozmetická taštička. Dokonale funguje aj v podobe štýlového darčeka pre bábätko a akúkoľvek inú peknú príležitosť. 
Vyhradené pre mamičku a nielen ... 

Rozmery: 43 x 38 cm (+/- 2 cm) a 65 cm ramenné rukoväte.  

Zloženie: 100% polyester. Tlač na tkaninu nezmení ani po opakovanom praní. 

Výplň: antialegická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá nemení štruktúru počas prania a použitia. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a praní nehýbe.

Spôsob prania: pranie pri 30°C, nepoužívajte v sušičke.

Špecifikácia
KolekciaLesné zvieratá

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: