Sada nálepiek na stenu sivé polkruhy vo výpredaji - PreMamku

Sada nálepiek na stenu sivé polkruhy vo výpredaji

Sada nálepiek na stenu sivé polkruhy vo výpredaji

SKL DEKO.N.Z69.025

Nový produkt

Sada nálepiek na stenu sivé polkruhy, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorá oživí a obohatí váš interiér.

25,32 €

42,20 €

s DPH



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Sada polkruhov je skvelým spôsobom, ako ozdobiť steny na nie úplne očividných miestach. Stred steny je zvyčajne zdobený nálepkou, tapetou alebo inými dekoratívnymi prvkami, ktoré sú hlavnou výzdobou miestnosti. Toto nie je prípad týchto polkruhov. Čo ak sú na stenách police, obrazy, plagáty a my nechceme meniť atmosféru miestnosti? My a naše polkruhy vám môžeme pomôcť.

Polkruhy s priemerom cca 9 cm, ktoré sú spojené do pásikov, vďaka čomu je aplikácia mimoriadne jednoduchá. Nie príliš dlhé a nie príliš krátke, pretože polkruhy sú široké asi 55 cm, takže ich jeden človek ľahko nalepí rovnomerne pásik po pásiku. V šablóne je 14 pruhov, čo nám po nalepení dáva cez 7 bežných metrov. To stačí na ozdobenie steny v stredne veľkej detskej izbe.

Jednofarebné nálepky sú vyrezané z fólie silným lepidlom, no vo väčšine prípadov je možné nálepku opäť odlepiť. Vzory sú vyrezané z tenkej fólie, vďaka čomu je po priložení materiálu viditeľná štruktúra steny. Samolepky jemne chránia stenu pred mechanickým poškodením a sú umývateľné, stačí ich utrieť vlhkou handričkou.

Špecifikácia
PohlavieZĽAVY DOPLNKY
FarbaSivá
MotívIné