Detský bavlnený spací vak vo fialovej farbe - PreMamku

Detský bavlnený spací vak vo fialovej farbe

Detský bavlnený spací vak vo fialovej farbe

MA2564 Berry Mousse

Nový produkt

Detský bavlnený spací vak vo fialovej farbe, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

53,50 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Teplý a pohodlný spací vak vyrobený z mäkkej bavlnenej tkaniny. Zapínanie na drobné plastové patentky na ramenách, ktoré sú veľmi pohodlné a bezpečné. Spací vak má zips, ktorý sa dá odopnúť z ramena na opačnú stranu a naopak. To uľahčuje obliekanie a vyzliekanie a navyše môžete dieťatko prebaľovať bez vyberania spacieho vaku. Spodok spacieho vaku je taký široký, že bábätko môže voľne kopať nožičkami.

Vďaka tvarovaniu pod pazuchou je spací vak pre dieťa pohodlný ako pyžamko a nezošmykne sa ani keď dieťatko držíme v náručí. Teraz, počas nočného kŕmenia, už nemusíte bábätko baliť do paplóna alebo deky.

Spací vak má hodnotenie TOG 2,5. Je určený na celoročné používanie pri izbovej teplote v rozmedzí 15-23°C.

Spací vak je vyrobený z mäkkej bavlnenej tkaniny Interlock na oboch stranách. Vnútri je vyplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá poskytuje teplo a ešte väčšiu mäkkosť vášmu dieťatku.

Spací vak je možné kombinovať s rôznymi výrobkami a vytvoriť tak jedinečné, rozprávkovo farebné usporiadanie detskej izby vášho bábätka.

Spací vak sa skvele hodí aj ako štýlový darček pre malé deti našich priateľov, na detskú oslavu alebo inú milú príležitosť.

Všetky spacie vaky sú ručne šité v Poľsku s maximálnou starostlivosťou a zmyslom pre detail.

Určené pre deti vo veku 0-12 mesiacov.

Rozmery: dĺžka 70 cm (+/-2 cm)

Zloženie: 100% bavlna

Výplň: antialergická, priedušná silikónová netkaná textília, ktorá počas prania a používania nemení svoju štruktúru. Výplň vo vnútri je všitá do vonkajších látok, takže sa pri používaní a praní nehýbe.

Spôsob prania: prať na 30°C, maximálne otáčky 800/min, neprať ručne, nesušiť v sušičke.

V dôsledku používania, častého prania alebo vystavenia slnečnému žiareniu sa výrobky môžu prirodzene opotrebovať, látka sa môže ošúpať alebo napnúť a farby môžu stratiť na intenzite. Tento druh opotrebovania nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
FarbaFialová