Detský bavlnený spací vak z kolekcie Spomienky - PreMamku

Detský bavlnený spací vak z kolekcie Spomienky

Detský bavlnený spací vak z kolekcie Spomienky

MA2646 Best Memories

Nový produkt

Detský bavlnený spací vak z kolekcie Spomienky, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

53,50 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

BAVLNENÝ SPACÍ VAK

Teplý a pohodlný spací vak z mäkkého džerseja, na pleciach zapínaný na drobné plastové patentky, ktoré sú veľmi pohodlné a bezpečné. Spací vak má zips, ktorý sa dá odopnúť od ramien až po opačnú stranu a naopak. To uľahčuje obliekanie a vyzliekanie a navyše môžete dieťatko prebaľovať bez zloženia spacieho vaku. Spodok spacieho vaku je taký široký, že bábätko môže voľne kopať nožičkami.
Vďaka tvarovaniu pod pazuchou je spací vak pre dieťa pohodlný ako pyžamko a nezošmykne sa ani keď dieťatko držíme v náručí. Teraz, počas nočného kŕmenia, už nemusíte bábätko baliť do paplóna alebo deky.
Spací vak má hodnotenie TOG 2,5. Je určený na celoročné používanie pri izbovej teplote v rozmedzí 15-23°C.
Spací vak je vyrobený z mäkkého organického džerseja na oboch stranách. Vnútri je vyplnený antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá poskytuje teplo a ešte väčšiu mäkkosť vášmu dieťatku.
Spací vak je možné kombinovať s rôznymi našimi výrobkami a vytvoriť tak jedinečné, rozprávkovo farebné usporiadanie detskej izby vášho bábätka.
Spací vak je tiež perfektným darčekom pre najmenších našich priateľov, na detskú oslavu a akúkoľvek inú milú príležitosť.


ROZMERY:
Dĺžka (+/- 2 cm) - 70 cm
Určené pre deti vo veku 0 - 12 mesiacov.


ZLOŽENIE A DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Zvršok - 100% bavlna, úplet Interlock
Výplň - 100% polyester - priedušná a antialergická silikónová netkaná textília.
Bavlna a výplň majú certifikát Oeko-Tex Standard 100 Class I.
Výplň vo vnútri je všitá do vonkajších látok, takže sa pri používaní a praní nehýbe.
Odtiene potlače na úpletoch sa môžu mierne líšiť od odtieňov potlače rovnakej kolekcie na iných materiáloch. Nejde o výrobnú chybu.
Výrobok je ručne šitý v Poľsku, s maximálnou starostlivosťou a zmyslom pre detail, čo zaručuje najvyššiu kvalitu výrobku a dlhodobý pôžitok z používania.


STAROSTLIVOSŤ
Pred prvým použitím odporúčame vyprať.
Pranie v práčke na 30°C, jemný program - max. rýchlosť 800, neprať ručne
Nesušiť v bubnovej sušičke.
Nepoužívajte bielidlo.
Neperte s drsnými predmetmi alebo predmetmi s ostrými prvkami, ktoré by mohli látku ťahať.
Žehlite iba bavlnené alebo bambusové látky žehličkou - maximálna teplota 110°C.
V dôsledku používania, častého prania a vystavenia slnečnému žiareniu môže dôjsť k prirodzenému opotrebovaniu výrobkov – farby môžu stratiť na intenzite. Tento druh opotrebovania nie je dôvodom na reklamáciu.
V dôsledku intenzívneho používania sa prírodné tkaniny/úplety môžu odlupovať, je to prirodzený proces, ktorý sa dá eliminovať použitím strojčeka na odevy.
V dôsledku používania sa výrobky vyrobené z bambusových tkanín/úpletov môžu krčiť alebo žmolkovať. Tento druh opotrebovania nie je dôvodom na reklamáciu.
Nezabudnite používať produkty v súlade s ich určeným účelom.
Nainštalujte príslušenstvo na kočík/autosedačku správne a bezpečne pre dieťa.
Mechanické poškodenie výrobku, roztrhnutie otvorov na pásy, roztrhnutie zipsu, gumičky, gombíka, šnúrok a pod., ktoré môže vzniknúť nesprávnou montážou alebo nadmerným napnutím, nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaSpomienky