Vložka do autosedačky z kolekcie chuť leta - PreMamku

Vložka do autosedačky z kolekcie chuť leta

Vložka do autosedačky z kolekcie chuť leta

MA2256 Taste of Summer

Nový produkt

Vložka do autosedačky z kolekcie chuť leta, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

38,00 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Priedušná vložka do autosedačky má všitú fantastickú "inteligentnú" sieťovinu, ktorej výhody je možné donekonečna meniť.

3D úplet je moderný, technologicky vyspelý materiál, ktorý sa vyznačuje vysokou cirkuláciou vzduchu a minimálnou nasiakavosťou. Jeho otvorená, vzdušná štruktúra umožňuje odparovanie vlhkosti a reguláciu teploty. Je antialergický, ľahký, ľahko sa čistí, má antibakteriálne vlastnosti, zabraňuje odieraniu, ale hlavne je priedušný a vzdušný, vďaka čomu zabraňuje nadmernému poteniu aj v horúcich dňoch.

Vložka do autosedačky poskytuje dieťatku pohodlie v horúcom počasí a chráni jeho jemnú pokožku pred nepríjemným - syntetickým čalúnením sedačky.

Jedna strana vložky je vyrobená zo 100% bambusovej látky, druhá strana je vyrobená z dištančnej látky. Vložka má v hornej časti gumičku a šnúrky na pripevnenie k sedačke, aby bola bezpečná a nehýbala sa pri jazde.

Vložka do autosedačky je šitá ručne s maximálnou starostlivosťou a zmyslom pre detail.

Rozmery:
S: 65 x 27 cm (pre autosedačku 0-13 kg)
M: 90 x 37 cm (pre autosedačku 9-18 kg)
L: 110 x 40 cm (pre autosedačku 15-36 kg)

Zloženie: 100% bambus najvyššej kvality, certifikovaný OEKO-TEX 100 triedy I. Dištančná sieťovina.

Spôsob prania: prať ručne pri maximálnej teplote 30°C (nedrhnúť - nehnietiť), nesušiť v sušičke, žehliť žehličkou nastavenou na minimálnu teplotu

Dištančnú tkaninu nežehlite!

V dôsledku používania, častého prania a vystavovania slnečnému žiareniu sa bambusové výrobky môžu prirodzene opotrebovať – látka sa môže odlupovať alebo nadúvať a farby môžu stratiť na intenzite. Tento druh opotrebovania nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
KolekciaChuť leta