Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou a zamatom - zvieratá - PreMamku

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou a zamatom - zvieratá

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou a zamatom - zvieratá

MA989 Woodland - Velvet

Nový produkt

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou a zamatom - zviertá, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov.

45,40 €

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Rýchle doručenie

do 1-5 prac. dní

Doprava zadarmo

nad 160 €

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Overený eshop

100 000 spokojných zákazníkov

Viac informácií

Obojstranná vložka do kočiara s pamäťovou penou a zamatom - zvieratá


Pamäťová vložka má fantastickú "inteligentnú" hebkú s tvarom pamäťovej peny, ktorej výhody môžu byť nekonečné. Pamäťová pena je moderný technologický vyspelý materiál vyrobený z mäkkej polyuretanovej peny. Jej otvorená, vzdušná štruktúra umožňuje odparovanie vlhkosti a teploty, nemusí vyvíjať tlak na kontaktných miestach tela, ale prispôsobuje sa dokonale nosnému telesu, ktoré sú ideálne pre malé deti so svalovým napätím.  

Pamäťová vložka chráni kočiar pred nečistotami. Batoľaťu dáva pohodlie a teplo v chladnejších dňoch a počas horúceho počasia chráni jemnú pokožku pred tvrdou syntetickou výplňou kočíka. Vložka zdokonaľuje kočík s jedinečnou grafikou a dodáva mu úplne nový dizajn.
Jedna strana vložky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, druhá z neuveriteľne jemného zamatu. Má 8 otvorov pre 5-bodové pásy, je univerzálny a hodí sa takmer na akýkoľvek kočík. Vložka má odnímateľné pútko, na ktoré môže byť namontovaný cestovný "vankúš Motýľ"  v hornej časti má popruhy, ktoré sa používajú na pripevnenie ku kočiaru. A v zadnej časti má 2 široké gumičky, ktoré spevnia vložku.

Zamatový zamat je dokonalý materiál, je nerovnomerne jemný a zároveň mimoriadne trvanlivý. Inovatívna technológia dvojitého tkania extrémne tenkých polyesterových vlákien dáva tento fantastický efekt. 

Vložka kočiara môže byť doplnená o "vankúš motýľ" popruhy a ďalšie výrobky našej kolekcie, ktoré vytvárajú jedinečné, báječne farebné usporiadanie kočiara alebo detskej autosedačky. Tiež funguje skvele v podobe štýlového darčeku pre malých priateľov našich priateľov a akúkoľvek inú peknú príležitosť.


Vyhradené deťom vo veku od 6 do 36 mesiacov.

Rozmery: 32 x 85 cm (+/- 2 cm)

Zloženie: Mäkučký zamat a 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Bavlna a zamat sú perfektne vzájomne farebne zladené.

Výplň: antialergická, priedušná huba. Vnútorná náplň je prišitá do vonkajšej tkaniny, takže sa počas použitia a pri praní nehýbe. 

Spôsob prania: prať pri teplote 30°C, neperte ručne, nepoužívajte v sušičke, žehlite na minimálnej teplote zohriatej žehličke. 


Nežehliť zamat!

Mechanické poškodenie (roztrhnutie) výrobku v dôsledku prílišného napätia nie je dôvodom na reklamáciu.

Špecifikácia
MateriálBavlna
KolekciaLesné zvieratá

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: